Onbezorgd een auto huren in Amersfoort

Auto huren in Nederland: Almere Apeldoorn Dordrecht Maastricht Schiphol Amsterdam Den Haag Eindhoven Rotterdam Utrecht

Wanneer u in Amersfoort op zoek bent naar een goede betaalbare huurauto, dan kunt u uitstekend terecht bij Autoverhuur 66. Onze autoverhuur werkt zeer eenvoudig en overzichtelijk zodat u te allen tijde precies weet waar u aan toe bent. Bij Autoverhuur 66 begrijpen we als geen ander dat een auto huren niet tot uw vaste dagelijkse bezigheden behoort. De voorwaarden van onze autoverhuur in Amersfoort hebben wij daarom zo beknopt en duidelijk mogelijk gehouden in heldere bewoordingen die niets te raden overlaten. Wij helpen u graag aan een passende auto voor korte of langere tijd in binnen- en buitenland.

Autoverhuur op maat bij Autoverhuur 66 in Amersfoort

Bij Autoverhuur 66 kunt u voor elk budget een nette auto huren. Al vanaf 1 dag kunt u de beschikking hebben over een huurauto die perfect onderhouden is zodat u onbezorgd kunt rondtrekken in Amersfoort. De afspraken die wij met u maken ten aanzien van het huren van een auto leggen wij keurig voor u vast zodat er van beide kanten geen misverstanden kunnen zijn. De huurovereenkomst en de officiële papieren die wettelijk bij het auto huren horen krijgt u bij vertrek uit Amersfoort natuurlijk van ons mee.

Een auto huren in Amersfoort voor iedere gelegenheid

U kunt bij de autoverhuur van Autoverhuur 66 in Amersfoort een goede auto voor diverse doeleinden huren. Wanneer u veel grote spullen moet vervoeren tijdens bijvoorbeeld een verhuizing, dan hebben wij voor u verschillende aantrekkelijk geprijsde bestelbussen voor u beschikbaar in ons wagenpark in Amersfoort omgeving. Verder kunnen wij u diverse personenauto’s aanbieden in recente uitvoeringen. Zo kunt u bij ons een ruime gezinsauto huren voor onder andere praktisch vervoer op vakantie. Ook verhuren wij luxe auto’s in het hoge segment voor zakelijke aangelegenheden. En onze kleinere modellen zijn bijzonder zuinig en handig wanneer u moet parkeren in een drukke grote stad. Bij Autoverhuur 66 huur je een betrouwbare auto voor iedere situatie tegen een gunstig tarief. Bijvoorbeeld zijn er mooie Fiat en Smart in de verhuur. Als u bijvoorbeeld gaat verhuizen kunt u ook een Mercedes Vito huren of een ander busje huren in Amersfoort. Snel een geschikte auto huren doet u bij Autoverhuur 66 in Amersfoort.

Contact

 

Argonweg 6
3812RB Amersfoort

Tel: 033-2048888
Mob: 06-50502577
E-mail: info@auto-66.nl

KVK: 54873592

Mogelijk gemaakt door Mobilox